USLUGE SM DIZAJN doo

Osim proizvodnje i prodaje kompletne zaštitne HTZ opreme za sve delatnosti i namene, SM DIZAJN u ponudi ima i usluge označavanja tekstilnih proizvoda, odnosno delova zaštitne HTZ odeće. Označavanje se odnosi na ispisivanje logotipa firmi, reklamnih i drugih poruka na tekstilu. Označavanje zaštitne HTZ odeće se može u pogonu SM DIZAJN-a raditi na dva načina, vezom na tekstilu i sito štampom.

SITO ŠTAMPA NA TEKSTILU I ZAŠTITNOJ OPREMI

Sito štampa ima dugu istoriju, a poreklom je iz Kine, nastala pre 1000 godina. Koristi se i danas, mada sve ređe nakon pojave digitalne štampe koja je donela brži način štampanja i mogućnost rada u velikim seriijama na raznim materijalima. No, do sada ni jedna vrsta štampe nije uspela da proizvede kvalitet i trajnost otiska kao što je to slučaj sa sito štampom. Sito štampa obezbeđuje veću trajnost logoa i drugih oznaka na zaštitnoj odeći čak i pri dugotrajnim i jakim spoljnim uticajima, kao što je vlaga, sunce, hemijske supstance i habanje.

Sito štampa na radnim odelima

VEZ NA ZAŠTITNOJ ODEĆI I TEKSTILU

Pored sito štampe, SM DIZAJN nudi i kvalitetan vez na tekstilu u željenim bojama i oblicima. Nove mašine za vez i iskusni operateri će sigurno obezbediti da na tekstilnim delovima zaštitne odeće i trikotaži budu izvezeni željeni simboli i poruke. Vez naravno nije nova tehnika označavanja, ali je u poređenju sa bilo kojom vrstom štampe daleko otpornija i trajnija. Vezom se na tekstil dodaju vlakna konca u jednoj ili više boja, čime se postiže ženjeni efekat oznake.

Vez logoa na zaštitnoj HTZ odeći, Vez na tekstilu i trikotaži